Saturday 24 March 2012

TUKRU PERKELE: pikakurssi

ja moi mä oon tukru..



IKÄ: 29
NIMI: tukru perkele
SYNTYMÄVUOSI: 1982
HOROSKOOPPI: krapu, nouseva skorppiooni
KOTI: englantilaisessa pikkukaupungissa nykyään, (tai missä on mun ipod ja äänikirjoja ja zinejä ja vihkoi mihin kirjoittaa)
PITUUS: 175cm muistaakseni
SILMIEN VÄRI: lähinnä vihreät.
HIUSTEN VÄRI: tylsä ruskee kirkkaan punasilla lopuilla ♥
PERHEESEENI KUULUU: poikaystävä ja mielikuvituskissa nimeltä mirri.
HARRASTAN: zinejä zinejä zinejä, piirtelyy, askarteluu paskarteluu mutta lähinnä sitä tumblr spämmäystä!
HAUSKIN MATKANI: hitsi, mikäköhän mun kaikista ihmereissuista ois hauskin? the arkin fanitus reissut on aina ollu helmii mutta pariisiin karkaaminen libertinesiä kattomaan oli kanssa aika jännä ja kumma!
MIELIMUSIIKKINI: riot grrrl vihainen musa ja likainen naisten laulama poppi. mie en oikein enää osaa samaistua (cis)poikien soittamaan musiikkiin, paitsi the arkkiin mut se nyt on ihan oma sukupuolensa ;)
PARAS LUKEMANI KIRJA: mie oon tosi huono kirjojen kaa, mutta mie tykkään tosi paljon harry pottereista, sookie stackhouse sarjasta ja hunger gameseista. mutta ehkä onkin stephen chboskyn 'elämäni seinäruusuna'
MIELISARJANI TV:SSÄ: buffy vampyyrintappaja! ja doctor who ♥ ♥ ♥
LEMPIVÄRINI: kunnon liila, sininen ja vihree. ja kaikki värit mitkä ei missään nimessä sovi yhteen!
LEMPIRUOKANI: kaikki! erityisesti pitsa, chilli, kaiken näköset intialaiset, cottage pie (jauhelihakastiketta muusin alla om nom nom)
ISONA HALUAISIN OLLA: pop ikoni, doctorin avustaja tai ehkä kirjailija tai underground rokki'tähti'. mie haluun tukru action figuren tai nuken! (ihan oikeesti)

KIINNOSTUKSENKOHTEITA: zinet zinet zinet, buffyverse, (trans)feminismi, tyylittömyys, realistinen ysäri nostalgia (mie olin ihan oikeesti teini sillon!) femme-identiteetti, pastellisateenkaarihiukset, pseudo-retroilu, doctor who, yliluonnolliset mysteerit, sukupuoliroolit ja -teoria, radikaali asenne jokapäiväisessä elämässä, kokosyrjintä vastaan vittuilu, itse-ironia ja sarkasmi. (mie pöllin pari noista zolalta kun se sano niin hyvin!)

me yritettiin viime vuonna alottaa tätä blogia alunperin mutta me ollaan molemmat vähän huonoja keskittymään mihinkään näin pitä aikasesti ja parin kuukauden & parin postauksen jälkeen se vähän simahti. mutta 2011 oli vähän paska vuosi ja 2012 on parempi ja tänä vuonna me ei hylätä blogia! sitä mie tartten jonkun suomenkielisen projektin ja no.. zolan kans on kivaa ja mulla oli hipstermummoja ikävä eikä sitä ny voinu ilman ihanaa zolaa alkaa! mulla on kanssa englanninkielinen blogi, ja mie kanssa pyöritän pientä zine distroa nimeltä vampire sushi distro.

RIOTS NOT DIETS! tai jotain ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

xx tukru perkele

1 comment:

  1. iiih perfecto intro sulla raxu :> tästä tulee niiin hyvä projekti! <3

    ReplyDelete